Perfecte uitlijning van je auto met de Ravaglioli TD2.0

Met een goede uitlijning van je auto profiteer je optimaal van een goede wegligging. Dit zorgt voor  maximale veiligheid, meer rijcomfort, minder brandstofverbruik en minder slijtage aan de banden. Een kleine afwijking van de juiste stand van de wielen kan al een groot verschil maken. Met een uitlijning zorgen we ervoor dat het stuurwiel precies recht staat en de wielen in de juiste positie en hoek ten opzichte van de weg.

Ravaglioli TD2.0 uitlijning auto

Ravaglioli TD2.0 uitlijnen van auto's

Omdat een goede uitlijning zeer belangrijk is hebben we bij Autobedrijf Voorne gekozen voor de beste apparatuur die er beschikbaar is voor de uitlijning: de Ravaglioli TD2.0. Dit apparaat werkt volledig digitaal en heeft als sterke punt zijn nauwkeurigheid. Daarnaast verloopt de uitlijning voor de monteurs zeer gebruikersvriendelijk en snel. Vooraf download het apparaat de fabrieksgegevens van jouw auto zodat de uitlijning perfect aansluit bij het type en merk. Als de uitlijning voltooid is wordt er automatisch een mail gestuurd naar het dossier van de auto met de resultaten en een foto van de auto. We geven ook een kopie daarvan mee aan de klant.

Wanneer moet je een auto uitlijnen?

Wij adviseren om na elke 20.000 kilometer de auto te laten uitlijnen. Ook bij vervanging van de banden of reparatie van de stuurinrichting of wielophanging is een nieuwe uitlijning nodig. Daarnaast kun je vaak al merken dat de auto uitgelijnd moet worden als je een van de volgende punten herkent:

 

 • De auto trekt tijdens het rijden naar links of rechts
 • De auto stuurt zwaar
 • Het stuur draait na een bocht niet vanzelf terug
 • De binnen- of buitenkant van de autobanden slijt sneller
 • De auto heeft verkeerd tegen een stoeprand geparkeerd gestaan

   

Mocht je er niet zeker van zijn of een uitlijning nodig is dan kun je ook even langskomen bij onze garage in Oostvoorne voor een uitlijncheck. Tegen een kleine vergoeding controleren we of het nodig is om de auto opnieuw uit te laten lijnen.

Voordelen

Het lijkt misschien overdreven maar een goede uitlijning biedt vele voordelen. We hebben ze nog even op een rij gezet:

 

 • Minder slijtage banden
 • Meer veiligheid door betere grip op de weg
 • Meer rijcomfort door betere wegligging
 • Minder brandstofverbruik door minder weerstand
 • Prettiger sturen

Afspraak maken voor uitlijnen

Wil je een afspraak maken voor het uitlijnen van je auto? Onze werkplaats in Oostvoorne is 6 dagen per week geopend en je kunt er meestal snel terecht. Je kunt telefonisch een afspraak maken op tel. 0181-418888 of via onze online agenda.

uitlijnen auto oostvoorne