Cool! Een aircocheck voor slechts 9 euro

Werkt de airco van jouw auto nog goed? Met een aircocheck controleren we of er nog voldoende koudemiddel aanwezig is, of de airconditioning nog optimaal functioneert en of deze eventueel gereinigd moet worden. In combinatie met een APK of onderhoudsbeurt voeren we de aircocheck gratis uit.

 

Als uit de check blijkt dat de airco nog uitstekend werkt hoef je verder niets te doen. Mocht er toch wat onderhoud nodig zijn dan hebben we daarvoor de onderstaande aanbiedingen:

actie aircocheck oostvoorne

Airco schoon en fris vanaf € 29,-

Bij dit onderhoudspakket voorzien we de airco van een fijne geur en verwijderen we alle bacteriën en schimmels zodat je weer kunt genieten van gezonde, schone en frisse lucht in de auto.

Complete airco servicebeurt vanaf € 125,-

Met een complete aircoservicebeurt zorgen we ervoor dat het koudemiddel volledig aangevuld/vervangen wordt volgens de officiële STEK-eisen. We controleren de airconditioning op diverse punten. Ook voorzien we de airco van een fijne geur en verwijderen alle bacteriën en schimmels. Met deze servicebeurt voorkom je dat de airco defect gaat of door een slechte werking meer brandstof verbruikt. Deze service is goed uit te breiden met een nieuw interieurfilter. Bovendien heb je tijdens de warmste dagen een heerlijke coole en gezonde lucht in de auto.

Afspraak maken voor een aircocheck of -onderhoud

Wil je een afspraak maken voor een aircocheck of een servicebeurt aan de airconditioning bij onze werkplaats in Oostvoorne? Bel dan tel. 0181-418888 of plan zelf een datum en tijd via onze online agenda.