Desinfectie van het interieur en de airco met ozon

Ozon is een veilige en bewezen effectieve stof om diep te reiniging en desinfecteren.  Bij Autobedrijf Voorne kun je het interieur en de airconditioning van je auto laten desinfecteren met het O3 Sanity System. Na een behandeling zijn alle vieze geuren verdwenen en is de lucht in de auto gedesinfecteerd, wat goed is voor jouw gezondheid. De behandeling is bovendien volledig milieuvriendelijk.

o3 sanity system

Goed voor je auto en voor jou

Je ziet het niet maar je ruikt het vaak wel; Het interieur van voertuigen bevat miljoenen bacteriën en ziekteverwekkers die zich door de lucht verplaatsen of aan een oppervlakte blijven plakken. Oppervlakten van stof zoals de stoelbekleding absorberen niet alleen de stoffen maar ook de vieze geuren. Een behandeling met het O3 Sanity System zorgt ervoor dat de werkzame stof ozon wel 99% van alle bacteriën, mijten, pollen, virussen en vieze geuren neutraliseert. Zelfs auto’s waarin gerookt is of die naar hond ruiken kunnen we goed schoon en fris krijgen.

Gezonde medewerkers

Een desinfectie van de auto met het O3 Sanity System is geschikt voor alle particuliere autobezitters maar ook voor werkgevers  kan het interessant zijn. Medewerkers die veel in de auto zitten zoals in een ambulance, politieauto, bestelbus of vrachtwagen hebben grote baat bij een gezonde lucht in de auto zonder alle ziekteverwekkers. Het werkt zelfs tegen het COVID-19 virus dat in de auto aanwezig kan zijn.

Hoe werkt ozon

Het O3 Sanity System zet zuurstof (O2) om in ozon (O3). Dit is een instabiele maar actieve vorm van zuurstof, die stabiele (geur) moleculen zoekt om zich aan te binden en deze daardoor te oxideren. De vervelende geur is daarna verdwenen zonder dat er chemicaliën aan te pas komen. Het voertuig kan direct na de behandeling weer gebruikt worden.

Afspraak maken voor interieurreiniging

Een behandeling met het O3 Sanity System kan bij Autobedrijf Voorne in Oostvoorne. De behandeling kost € 29,95 inclusief btw en duurt een uur. In combinatie met het vervangen van het interieur filter rekenen we € 19,95.

Bel 0181-418888 of maak online een afspraak via onderstaande knop.

interieurreiniging