BOVAG Garantie

Autobedrijf Voorne in Oostvoorne is een BOVAG-autobedrijf waar de consument kan rekenen op de kwaliteit en betrouwbaarheid die past bij de BOVAG. Bij de aanschaf van een occasion uit onze showroom kun je kiezen voor een aankoop met BOVAG Garantie tot 12 maanden. Onze adviseur zal de mogelijkheden en kosten met je bespreken.

De voordelen van een aankoop met een BOVAG Garantie zijn:

  • Meer zekerheid voor de consument
  • Altijd professionele hulp bij klachten
  • De voorwaarden zijn afgestemd met de Consumentenbond en de ANWB

Het aantal maanden BOVAG Garantie staat vermeld op de aankoopfactuur van de auto. Daarnaast ontvangt je van ons een Nationale Auto Pas (NAP) rapport. Daarmee krijg je o.a. inzicht in de historie van het aantal kilometers van de occasion.

Bovag garantie

Wat houdt de BOVAG Garantie in?

Als je bij Autobedrijf Voorne een occasion koopt met 12 maanden BOVAG Garantie dan worden gebreken die bij de aanschaf niet zichtbaar waren alsnog kosteloos hersteld. Dat geldt voor gebreken die al bestonden op het moment van aanschaf maar ook gebreken die tijdens de garantieperiode ontstaan zijn door normaal gebruik. De garantie geldt voor zowel onderdelen als man-uren van de reparatie.

Meer informatie over de garantie op : www.bovag.nl

Heb je na het lezen van bovenstaande tekst nog vragen over de BOVAG-Garantie? Kom dan gerust eens langs in onze garage in Oostvoorne of bel met 0181-418888. Onze adviseur helpt je graag verder.