Korting op BOVAG Pechhulp

Bij autopech wil je graag direct en goed geholpen worden. BOVAG Pechhulp schakelt direct jouw BOVAG Autobedrijf in of een professionele hulpdienst zodat je meteen geholpen kan worden. BOVAG Pechhulp staat voor je klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

bovag pechhulp autogarage brielle

Combinatiedeal bij Autobedrijf Voorne

Als BOVAG Autobedrijf hebben we een leuke aanbieding voor onze klanten. In combinatie met onderhoud op de auto in onze garage krijg je een flinke korting op een abonnement op BOVAG Pechhulp. De tarieven zijn als volgt:

  • Bovag Pechhulp Nederland 12 maanden € 67,50
  • Bovag Pechhulp Europa dekking 12 maanden € 90,-
  • Bovag Pechhulp Nederland 12 maanden in combinatie met onderhoud bij Autobedrijf Voorne € 39,90
  • Bovag Pechhulp Europa dekking 12 maanden in combinatie met onderhoud bij Autobedrijf Voorne € 59,90

Altijd hulp en uitgebreide dekking

Met BOVAG Pechhulp krijg je altijd en overal hulp. Niet alleen met pech langs de weg maar ook als je auto op je eigen oprit staat en niet wil starten. Bovendien is de BOVAG Pechhulp niet persoonsgebonden, iedereen die in jouw auto rijdt wordt geholpen. Onder de dekking vallen pech onderweg, dekking eigen gebreken (sleutels, electra, brandstof) en vervangend vervoer. Je kunt kiezen tussen dekking in Nederland of Europa. Meer informatie over de dekking vind je op www.bovagautoverzekering.nl

Reparatie in vertrouwde handen

Als de auto gerepareerd moet worden brengt BOVAG Pechhulp de auto kosteloos naar Autobedrijf Voorne. Zo weet je zeker dat de auto goed gerepareerd wordt en wordt je niet geconfronteerd met een onverwacht hoge rekening. Indien de auto niet gerepareerd kan worden binnen een dag dan staat er gedurende 2 dagen een vervangende auto voor je klaar.

Abonnement BOVAG Pechhulp

Heb je interesse in een BOVAG Pechhulp abonnement met korting? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0181-418888. We helpen je graag verder.