Reparatie aan de auto

Bij Autobedrijf Voorne kun je terecht voor alle soorten auto reparatie. We helpen je bij het repareren van een lekke band maar ook bij reparatie aan de auto na een verkeersongeval. Tijdens de onderhoudsbeurten zorgen we ervoor dat de auto in zo’n goede conditie blijft dat onverwachte tussentijdse reparaties zo veel mogelijk worden voorkomen.

auto reparatie oostvoorne

Kleine reparaties

Ondanks de zorgvuldig uitgevoerde onderhoudsbeurten kunnen er altijd kleine defecten ontstaan. Een lekke band of kapotte koplamp zijn niet altijd te voorkomen. De defecten zijn misschien klein maar je wilt er natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. We proberen op onze werkplaats altijd zo snel mogelijk de reparatie uit te voeren.

Noodzakelijke auto reparatie

Door slijtage aan onderdelen van je auto is het soms nodig om deze te repareren of vervangen. Het aantal kilometers dat de auto heeft gereden en je rijstijl hebben invloed op de mate van slijtage. In de meeste gevallen kunnen we de onderdelen preventief repareren tijdens een klein- of grote onderhoudsbeurt. Mocht je tijdens het rijden merken dat er iets mis is aan de auto dan adviseren we je direct een afspraak te maken bij onze garage zodat we de auto direct kunnen repareren. Dat hoeft natuurlijk niet meteen bij een deukje aan de buitenzijde maar wel als er iets mis is met de motor, remmen of banden.

Reparatie na ongeval

Mocht je onverhoopt bij een auto-ongeluk betrokken raken dan kunnen wij je helpen met de schadeafhandeling van de verzekering. De reparatie na een schade door ongeval wordt in onze garage in Oostvoorne uitgevoerd. Het is mogelijk om tijdelijk een leenauto mee te nemen. Na inspectie van de auto krijg je van ons vooraf een prijsopgave zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Afspraak maken

Onze monteurs worden regelmatig extra getraind waardoor ze op de hoogte zijn van de laatste reparatietechnieken. Een afspraak maken voor een reparatie in Oostvoorne kan telefonisch op 0181-418888 of via onderstaande knop voor de online agenda.