‘clean and shiny photoshoot’ voor de trotse autobezitter

Ben je in het bezit van een mooie of bijzondere auto waar je trots op bent? Bij Autobedrijf Voorne bieden we een uniek ‘clean and shiny photoshoot’ pakket aan. Dit is een zeer grondige reiniging/poetsbeurt van jouw auto (binnen en buiten) gevolgd door een echte professionele fotoshoot door onze fotograaf Levi van Beek.

fotoshoot auto

Clean and shiny

We gebruiken uitsluitend de beste producten van merken zoals CarPro, Koch Chemie en Stjärnagloss om jouw auto schoon en prachtig glanzend te krijgen. Nadat we de auto onder handen hebben genomen is deze weer op z’n mooist en klaar voor de fotoshoot.

Professionele fotoshoot

Als echte autoliefhebber heeft Levi van Beek veel ervaring opgedaan in het fotograferen van auto’s. Bij dit bericht staan enkele voorbeelden van zijn eerder gemaakte werk. Heb je speciale wensen zoals de locatie? Dat is geen probleem! Neem even contact op om je wensen te bespreken.

Kosten

De kosten voor het standaardpakket kunnen veranderen als er andere wensen zijn zoals een locatie buiten 20 km van Oostvoorne of een ander aantal foto’s.

Standaard pakket ‘Clean and shiny photoshoot’: € 200,-*
*Fotoshoot binnen 20 km van Oostvoorne, 10 verschillende foto’s.

Optioneel: afdruk op canvas 100 x 70 cm € 75,00 extra
Het is ook mogelijk om alleen een poetsbeurt of fotoshoot te bestellen. Neem voor een vrijblijvende prijsopgave contact met ons op.

Cadeaubon

Zoek je een leuk cadeau voor een trotse autobezitter? Bestel dan onze cadeaubon voor een ‘Clean and shiny photoshoot’. Een uniek en bijzonder cadeau wat zeker in goede aarde zal vallen bij de ontvanger.

Afspraak maken

Ben je enthousiast geworden over ons ‘Clean and shiny’ pakket? Maak dan direct een afspraak via telefoonnummer 06-13990647.
fotografie auto
auto fotografie
auto fotograferen