Winterbanden aanbieding

AANBIEDING – Bij de aanschaf van een complete set nieuwe winterbanden krijg je nu een jaar lang gratis opslag van de niet gebruikte seizoensbanden in ons bandenhotel cadeau. Dus als je nu jouw winterbanden wilt gebruiken dan slaan je jouw zomerbanden op en als je volgend jaar weer wisselt slaan we jouw winterbanden weer op in ons bandenhotel. 

bandenwissel oostvoorne brielle rockanje hellevoetsluis maasvlakte

assortiment winterbanden

We hebben alle topmerken winterbanden in het assortiment, waaronder Michelin, Hankook, Continental en Vredestein maar ook een keur aan budget bandenmerken zoals Linglong, Mastersteel en Landsail. Deze winterbanden aanbieding is geldig tot eind 2021.

Afspraak maken

Bij Autobedrijf Voorne kun je terecht voor de aanschaf en montage van nieuwe winterbanden. Daarnaast kunnen we je ook adviseren welke winterbanden het beste bij jouw wensen en auto passen. Kom gerust eens langs of bel 0181-418888 voor meer informatie.

winterbanden actie oostvoorne