De veelzijdige automonteur

Het beroep van automonteur is een veelzijdige baan. Een monteur in onze werkplaats houdt zich bezig met onderhouden, inspecteren, keuren en repareren van alle soorten auto’s. Daarnaast moet de autotechnicus onderdelen kunnen vervangen, onderdelen op de juiste manier afstellen en eventueel accessoires in- en uitbouwen. De tijd van dagelijks ouderwets sleutelen aan de auto liggen achter ons. De moderne auto is voorzien van computers die zomaar van slag kunnen raken. In de snel ontwikkelende automotive branche volgen nieuwe technieken en wetgevingen elkaar in rap tempo op. De moderne automonteur is dus een veelzijdige autotechnicus.

automonteur oostvoorne

Goed opgeleide autotechnicus

Bij Autobedrijf Voorne worden onze monteurs continue bijgeschoold zodat zij op de hoogte zijn en blijven van de laatste ontwikkelingen in de autotechniek. Daarmee waarborgt onze werkplaats in Oostvoorne de beste kwaliteit in onderhoud en reparatie van alle soorten auto’s. Onze werkplaats is bovendien voorzien van professionele auto diagnose apparatuur met de meest recente software. Dit stelt ons in staat om zelfs de nieuwste auto’s met de modernste technieken te onderhouden en te repareren. Onze garage in Oostvoorne is aangesloten bij de BOVAG en is RDW-erkend.

Afspraak maken

Een afspraak maken voor apk, onderhoud of reparatie bij onze werkplaats in Oostvoorne kan telefonisch  op nummer 0181-418888 of via onze online agenda met onderstaande knop.