Vacature stagiair leerling automonteur

Ben je op zoek naar een leuke en goede stageplaats als leerling automonteur? Bij Autobedrijf Voorne krijg je alle kans om je te ontwikkelen tot een allround automonteur. In onze werkplaats verzorgen we het onderhoud, apk en reparaties aan alle merken en type auto’s. Onze erkende en ervaren leermeester begeleidt jou tijdens de stage, zodat je steeds meer zelfstandig kunt werken. Onze werkplaats is voorzien van de meest moderne apparatuur en binnen het team is een brede kennis van autotechniek aanwezig.

stage automonteur

Profiel

Je bent bezig met een opleiding autotechnicus en je vindt sleutelen aan een auto geweldig. Je weet al het een en ander over autotechniek en je wil graag meer leren. Het is natuurlijk handig als je uit de buurt van Oostvoorne (regio Voorne Putten) komt.

Ons bedrijf

Je komt te werken in een enthousiast team met collega’s die het leuk vinden om je te helpen. De sfeer binnen het bedrijf in ongedwongen en je zult je er snel thuis voelen. Als de stage goed bevalt en de omstandigheden het toelaten, dan is er zeker een mogelijkheid om te praten over een contract na de opleiding.

Kennis maken

Heb je interesse in een stageplaats bij Autobedrijf Voorne? Neem dan contact op met Robin Schot via tel. 0181-418888 of email: info@autobedrijfvoorne.nl en we nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek.