Waarom kiezen voor een occasiondealer met BOVAG Garantie?

Het zijn roerige tijden in de autowereld en dat zie je terug in de markt voor gebruikte auto’s. Nieuwe regels, hoge brandstofprijzen en de keuze tussen elektrische auto’s of benzineauto’s maken het lastig om de juiste occasion te vinden. Bovendien weet je nog steeds niet precies wat je koopt en bij wie, als je via een online platform een occasion hebt gevonden die je aanspreekt. Het is daarom nuttig om te controleren of de occasiondealer werkt met BOVAG Garantie. Autobedrijf Voorne is de occasiondealer in de regio Hellevoetsluis, Rockanje, Oostvoorne en Brielle waar je mooie gebruikte auto’s kan aanschaffen met BOVAG Garantie.

Hellevoetsluis Bovag garage

Gebruikte auto kiezen

Voor je begint met jouw zoektocht naar een tweedehandsauto kun je alvast een budget voor jezelf vaststellen. Het budget wordt bepaald door jouw financiële mogelijkheden, maar ook door waar je jouw auto voor wil gaan gebruiken. Moet je dagelijks grote afstanden afleggen voor je werk, of ga je jouw auto straks alleen gebruiken om boodschappen te doen in Brielle of de kinderen naar school te brengen in Hellevoetsluis?

Wat bepaalt de waarde van een gebruikte auto?

Met een budget in het achterhoofd is het belangrijk om te beseffen waarom een occasion goedkoop of juist duur is. Een goedkope occasion zonder garantie is waarschijnlijk een meer risicovolle aanschaf.  De waarde van een auto wordt bepaald door het merk, type, bouwjaar, aantal kilometers op de teller en de algehele conditie. Als leek is dat wellicht lastig in te schatten. Een BOVAG garantie geeft je in dat geval meer zekerheid op een aanschaf van een tweedehandsauto.

Energielabel en milieubelasting

Maak je je zorgen over klimaatverandering of om de huidige benzineprijzen? Dan kun je ook het energielabel van de occasion meenemen in je overweging. Bij alle occasions wordt een energielabel vermeld als je deze bij een occasiondealer koopt. Op het energielabel wordt naast brandstofverbruik en CO2-uitstoot, ook de relatieve zuinigheid van de auto vermeld.

BOVAG Garantie

Wanneer je een gebruikte auto met BOVAG Garantie koopt, heb je tot 12 maanden na aankoop garantie bij de autodealer. Je krijgt daarmee de garantie dat gebreken die bij de aanschaf niet zichtbaar waren alsnog kosteloos worden hersteld. Dat geldt voor gebreken die al bestonden op het moment van aanschaf maar ook gebreken die tijdens de garantieperiode ontstaan zijn door normaal gebruik.

Occasion met BOVAG Garantie in de regio Hellevoetsluis

Zoek je een occasion in de regio Hellevoetsluis, Brielle, Oostvoorne of Rockanje? Bij Occasiondealer Voorne kun je terecht voor gebruikte auto’s met BOVAG Garantie.  In de showroom kun je altijd tussen de 40 en 60 occasions vinden van verschillende automerken en in diverse prijsklassen.