Professionele car cleaning bij Autobedrijf Voorne

Als eigenaar van een exclusieve auto wil je natuurlijk dat deze er perfect uitziet en goed beschermd wordt. Voor het reinigen van interieur en exterieur ga je uitsluitend naar een specialist. Bij Autobedrijf Voorne bieden we de mogelijkheid voor een grondige reiniging of een complete make-over voor jouw auto met passie en perfectie.

carcleaning

Van Beek Detailling

Voor deze dienstverlening kun je terecht bij Van Beek Detailing die de werkzaamheden op onze vestiging in Oostvoorne uitvoert. Voor een grondige reiniging van jouw auto wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige producten en professionele technieken. De auto wordt niet alleen tot in perfectie schoongemaakt maar ook krassen en deukjes kunnen worden verwijderd. Als de lak dof is geworden kunnen we deze polijsten zodat de auto er weer als nieuw uit komt te zien. Daarnaast kan de lak worden voorzien van een beschermende laag waardoor de auto nog lang mooi en stralend blijft.

Waarom Car Detailling?

Bij een reguliere carwash krijgt de auto een snelle en oppervlakkige reiniging waarbij een groot deel van de auto-onderdelen over het hoofd wordt gezien. Bij car detailling wordt de volledige auto grondig en met aandacht gereinigd en verzorgd. Daarnaast wordt de lak voorzien van een professionele bescherming laag.

Interieurreiniging

Voor het reinigen van het interieur van jouw auto hebben we verschillende mogelijkheden. Hierbij houden we rekening met de leder-, stoffen- en/of alcantara bekleding. Iedere auto verdient een unieke behandeling.

Afspraak maken

Heb je een auto uit het exclusieve segment of ben je gewoon enorm trots op je auto? Een professionele reiniging/detailling van je auto kun je het beste inplannen via de website van Van Beek Detailling.