Autobedrijf Voorne / APK

Verloopt de APK van je auto binnenkort? Maak dan nu een afspraak bij onze werkplaats in Oostvoorne. Onze gediplomeerde APK-Keurmeester zal de keuring uitvoeren volgens de RDW-regelgeving.

apk werkplaats autobedrijf oostvoorne

Betrouwbare keuring

Autobedrijf Voorne zorgt goed voor uw auto. Met de APK (Algemene Periodieke Keuring) controleren we of de auto nog voldoet aan de wettelijk gestelde eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Onze monteurs kunnen alle automerken en type keuren. Na afloop ontvang je van onze keurmeester een keuringsrapport met datum.

Combineren met onderhoudsbeurt

Alleen een APK is geen garantie dat je weer een lange tijd zorgeloos kunt blijven rijden. Het is daarom aan te bevelen om de keuring te combineren met een kleine of grote onderhoudsbeurt. Dat bespaart je geld en tijd omdat je maar één keer bij ons langs hoeft te komen.

Voordelen van een APK bij Autobedrijf Voorne:

  • Je kunt doorgaans snel bij ons terecht
  • Altijd een vaste prijs, geen verrassingen achteraf
  • Mogelijkheden voor een leenauto of leenfiets
  • Autobedrijf Voorne is aangesloten bij de BOVAG
  • Eigen gediplomeerde APK-Keurmeester
Leenfietsen bij apk, reparatie en onderhoud

Wat kost een APK keuring?

Ben je op zoek naar een betrouwbare en goedkope garage in de buurt van Oostvoorne? Bij Autobedrijf Voorne ben je altijd verzekerd van transparante en scherpe prijzen en de beste service. Ons autobedrijf is RDW erkend en lid van de BOVAG. De kosten voor een keuring zijn vanaf € 44,50. Mocht het nodig zijn bepaalde onderdelen te repareren of te vervangen, dan zullen we die kosten altijd eerst met je bespreken. Bij Autobedrijf Voorne kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Regelgeving

De RDW heeft een APK-keuringsschema gemaakt waarin je kunt opzoeken wanneer een auto voor het eerst gekeurd moet worden. Het schema is hier te vinden: RDW Keuringsschema. De regelgeving is bedoeld om ervoor te zorgen dat alle auto’s op de weg veilig zijn. Voldoet jouw auto niet aan de eisen? Dan mag je niet de weg op.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij onze werkplaats in Oostvoorne kan telefonisch op nummer 0181-418888 of direct online reserveren via onderstaande agenda.