Autobedrijf Voorne / Reparatie aan de auto

Bij Autobedrijf Voorne kun je terecht voor alle soorten auto reparatie. We helpen je bij het repareren van een lekke band maar ook bij een kleine schade. Tijdens de onderhoudsbeurten zorgen we ervoor dat de auto in zo’n goede conditie blijft dat onverwachte tussentijdse reparaties zo veel mogelijk worden voorkomen.

autoreparatie oostvoorne

Kleine reparaties

Ondanks de zorgvuldig uitgevoerde onderhoudsbeurten kunnen er altijd kleine defecten ontstaan. Een lekke band of kapotte koplamp zijn niet altijd te voorkomen. De defecten zijn misschien klein maar je wilt er natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. We proberen op onze werkplaats altijd zo snel mogelijk de reparatie uit te voeren.

Noodzakelijke auto reparatie

Door slijtage aan onderdelen van je auto is het soms nodig om deze te repareren of vervangen. Het aantal kilometers dat de auto heeft gereden en je rijstijl hebben invloed op de mate van slijtage. In de meeste gevallen kunnen we de onderdelen preventief repareren tijdens een klein- of grote onderhoudsbeurt. Mocht je tijdens het rijden merken dat er iets mis is aan de auto dan adviseren we je direct een afspraak te maken bij onze garage zodat we de auto direct kunnen repareren. Dat hoeft natuurlijk niet meteen bij een deukje aan de buitenzijde maar wel als er iets mis is met de motor, remmen of banden.

Reparatie ruitschade

Een sterretje in de voorruit kan gevaarlijk zijn. Bij Autobedrijf Voorne kunnen we ruitschade zoals sterretjes of kleine krasjes repareren in onze werkplaats. Het maakt daarbij niet uit welk model of merk auto het is. Na de reparatie is de voorruit weer volledig transparant en sterk.

ruitschade herstel oostvoorne

Afspraak maken

Onze monteurs worden regelmatig extra getraind waardoor ze op de hoogte zijn van de laatste reparatietechnieken. Een afspraak maken voor een reparatie in Oostvoorne kan telefonisch op 0181-418888 of via onderstaande knop voor de online agenda.