Onderhoudsbeurt in Oostvoorne voor elk merk auto

Wil je een auto-onderhoudsbeurt inplannen in de omgeving van Oostvoorne of Rockanje? Je kunt bij ons terecht voor je kleine beurt, grote beurt en apk-keuring van alle merken en type auto. Wij zijn er uiteraard ook voor elektrische autorijders.

onderhoudsbeurt Oostvoorne auto

Kleine of grote onderhoudsbeurt

Een goed uitgevoerde onderhoudsbeurt aan de auto zorgt ervoor dat je veilig de weg op kunt en voorkomt dat je autopech krijgt met alle extra kosten van dien. Je kunt bij ons een afspraak maken voor een kleine beurt of grote beurt. De voordelen van onze werkplaats in Oostvoorne zijn:

  • Onze monteurs hebben verstand van alle automerken
  • We werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen
  • We geven extra kosten altijd vooraf door
  • Je kunt eenvoudig zelf online een afspraak inplannen
  • Gebruik van een leenfiets of leenauto is mogelijk

Wat kun je zelf doen aan onderhoud?

We hebben enkele tips voor je om goed voor je auto te zorgen.

Voet van de koppeling – Veel mensen drukken de koppeling onbewust in tijdens het rijden of als ze stil staan voor het stoplicht. Dit zorgt ervoor dat je koppeling sneller slijt en dat brengt extra kosten met zich mee bij een volgende onderhoudsbeurt.

Gas erop! – Deze tip is ook nog eens leuk. Om de roetfilters af en toe schoon te blazen mag je flink wat toeren draaien. Dat geldt voor diesel- en benzinemotoren. Zorg er wel voor dat de motor eerst warm is gedraaid.

Tijdig tanken – Blijf niet rijden tot er bijna niets meer in de tank zit. Vervuiling dat op de bodem van de tank ligt kan het brandstofsysteem verstoppen. Door tijdig te tanken voorkom je dergelijke problemen.

Jaarlijks onderhoud – Zorg ervoor dat je ieder jaar een kleine of grote onderhoudsbeurt inplant. In onze werkplaats in Oostvoorne zorgen onze monteurs ervoor dat jouw auto weer in perfecte staat wordt gebracht.

 

Een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt van je auto kan telefonisch op tel.  0181-418888 of via onderstaande rode knop naar de online agenda.