Aankoopkeuring op Voorne-Putten

De aanschaf van een auto is voor iedereen een flinke investering. Ook bij een occasion gaat het vaak om een aanzienlijk bedrag. Als je zonder al te veel kennis van auto’s een occasion bij een particulier of dealer wilt kopen, wil je graag meer zekerheid. Met een aankoopkeuring van Autobedrijf Voorne heb je een betrouwbaar, onafhankelijk en professioneel advies over de staat van de auto die je wilt kopen.

aankoopkeuring auto oostvoorne

Zekerheid en geen verassingen

Autobedrijf Voorne is RDW erkend, BOVAG lid en onze monteurs hebben kennis en ervaring met alle merken en type auto’s. Zeker als je via Marktplaats een occasion aanschaft, weet je niet of de auto goed onderhouden is in het verleden. Zonder veel technische kennis zie je verborgen gebreken snel over het hoofd.

Werkwijze

Heb je ergens een leuke tweedehands auto gezien en wil je meer zekerheid over de staat van deze occasion? Maak dan een afspraak voor een aankoopkeuring bij onze werkplaats in Oostvoorne. We controleren de auto op een aantal belangrijke punten en checken de wegligging. Na onze aankoopkeuring ontvang je een rapport en weet je welke onderdelen binnenkort aan reparatie of vervanging toe zijn. Zo kom je achteraf niet voor verassingen te staan.

Voor wie doen wij de aankoopkeuring?

Iedereen die een occasion wil aanschaffen die niet uit onze voorraad komt, is welkom voor een keuring in onze werkplaats. We doen regelmatig een autokeuring voor mensen uit Oostvoorne, Rockanje, Brielle, Hellevoetsluis of Spijkenisse.